sâmbătă, 14 august 2010

Victorie mare pentru U Cluj la Urziceni

Universitatea Cluj a obtinut prima victorie in acest sezon chiar la Urziceni, pe terenul Unirii, invingand cu 1-0, prin reusita lui Lemnaru din minutul 3. Urziceniul ramane fara gol marcat dupa patru etape. Clujenii au rezistat in inferioritate numerica 30 de minute, dupa ce Balde a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene.

Meciul a inceput practic de la 1-0 pentru clujeni, Lemnaru deschizand scorul inca din minutul 3 al intalnirii. Inainte de aceasta faza clujenii au tras primul semnal de alarma, tot prin Lemnaru, insa in acea faza Mehmedovic a reusit sa devieze si Arlauskis sa prinda mingea de langa bara.

Ialomitenii s-au trezit foarte tarziu, meciul fiind dominat o buna perioada de timp de oaspeti. Abia dupa pauza de hidratare acordata de Alexandru Tudor, au inceput sa apese acceleratia si gazdele. Insa actiunile de atac ale Urziceniului n-au prea gasit tinta, majoritatea fazelor ofensive fiind blocate de ardeleni sau incheiata cu suturi pe langa poarta.

Cel mai aproape de golul egalizator a fost Dale, cu cateva minute inainte de pauza. Acesta a produs cea mai mare ocazie de a inscrie, dupa ce sutul sau cu stangul de la mare distanta a intalnit bara din dreapta lui Matache.

Repriza secunda a debutat cu o echipa a Urziceniului mai determinata decat in prima parte a intalnirii. La cateva minute de la reluare Rony Levy a facut modificari si in ofensiva, trimitandu-i in teren pe Onofras si Rusescu in locul lui Neaga si Dale. Sansa a suras ialomitenilor in minutul 60, cand Habib Balde a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene.

Din acel moment terenul s-a inclinat spre poarta lui Matache, careul clujenilor fiind asaltat de centrari si suturi din toate partile. Insa apararea ardelenilor a rezistat eroic, respingand centrarile si blocand suturile, nu foarte dese sau periculoase ale ialomitenilor.

Cu trei minute inainte de finalul timpului regulamentar, capitanul gazdelor, George Galamaz, a incercat sa obtina un penalty dupa ce a cazut foarte usor in careul advers, insa Alexandru Tudor nu s-a lasat pacalit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu