vineri, 6 august 2010

Vasluiul a scos doar un punct cu U Cluj

Universitatea Cluj a terminat la egalitate partida cu FC Vaslui, scor 1-1, dupa un meci nebun, intrerupt de vijelia si furtuna de la Alba Iulia. Meciul a fost intrerupt peste 35 de minute din cauza vremii. Ambele goluri au fost marcate in a doua jumatate a reprizei secunde. Wesley a deschis scorul din penalty, Peter Cvirik egaland cateva minute mai tarziu.
Universitatea Cluj si FC Vaslui n-au rezistat decat un sfert de ora pe stadionul Cetate din Alba Iulia, meciul fiind intrerupt de Augustus Constantin dupa cateva minute din cauza unei furtuni puternice, care parca prevestea sfarsitul lumii.

Pana in acel moment, cele doua echipe au aratat un meci echilibrat, fara prea multe faze de poarta. In minutul 10 a fost intrerupt pentru prima data meciul, in momentul cand, din cauza vijeliei, au inceput sa zboare pe teren panourile publicitare de pe marginea terenului. Arbitrul a cerut organizatorilor indepartarea obiectelor care ar pune in pericol siguranta jucatorilor si a spectatorilor, reluand apoi partida.

Imediat U Cluj a produs cea mai mare ocazie de gol, Niculescu si apoi Balde sutand in blocaj din centrul careului. Apoi ploaia torentiala, grindina si vantul puternic au facut imposibila continuarea intalnirii, cele doua echipe fiind trimise la vestiare.

Dupa mai bine de 35 de minute, ploaia s-a potolit si meciul s-a reluat. Insa ceea ce au aratat cele doua formatii pana la pauza numai fotbal nu s-a numit. Apropae fiecare faza a fost stricata de terenul impracticabil, majoritatea fiind acoperita de portiuni mari de apa, in care mingea s-a oprit frecvent.

Dupa pauza, meciul a prins un ritm mai bun, desi ploaia a continuat sa cada. Vasluienii au inceput treptat sa-si impuna stilul de joc in zona mediana, preluand carma jocului. In acelasi timp, clujenii s-au aparat cu indarjire si au declansat de cate ori au avut ocazia contraatacuri furibunde. Dintr-o astfel de faza s-a produs cea mai mare ocazie a meciului, in minutul 69 Delgado trimitand cu capul in bara o pasa excelenta de pe stanga de la Bostina.

Lopez Caro a dat lovitura pe minutele de final prin schimbarile efectuate. Doi jucatori introdusi in repriza secunda au contribuit la deschiderea scorului. Pancu a obtinut penalty-ul in minutul 78, iar Wesley Lopes a inscris de la punctul cu var un minut mai tarziu, ambii jucatori intrand in teren cu nici cinci minute mai devreme.

Insa ardelenii nu au cedat lupta si in minutul 83 au reusit egalarea. Bostina a centrat din lovitura libera de pe dreapta, mingea a sarit cu noroc la Peter Cvirik, care a sutat surprinzator din intoarcere si a inscris la primul sau meci ca titular in tricoul Universitatii.

Universitatea Cluj: 1. Matache - 18. Ungurusan, 25. D. Munteanu, 23. Cvirik, 20. Belosevici - 24. Balde - 16. Delgado (11. Machado '81), 28. V. Gheorghe (10. Acosta 90+1), 22. Bostina - 27. Lemnaru, 9. Cl. Niculescu. Antrenor: Marian Pana.

FC Vaslui
: 69. Kuciak - 6. Rivas, 3. Papp, 85. Gladstone, 20. Milanov - 11. Milisavljevici, 18. Sânmartean, 4. Ghencev, 23. Pavlovici, 30. R. Costin (8. Pancu '75)- 21. Bodipo (80 Wesley '75). Antrenor: Lopez Caro.

Cartonase galbene: Cvirik '55

Arbitri: Augustus Constantin (central) - Cristian Nica, Aurel Onita (asistenti) - Lucian Rusandu (rezerva).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu