marți, 3 august 2010

Luciano Spalletti: "Ideea ca Unirea are probleme financiare nu ma intereseaza"

Antrenorul echipei Zenit, Luciano Spalletti, a declarat, marti, într-o conferinta de presa, ca problemele financiare cu care se confrunta Unirea Urziceni nu le va afecta jucatorilor români dorinta de a obtine calificarea în grupele Ligii Campionilor, informeaza site-ul oficial al gruparii ruse.

"Am urmarit ultimul meci al Unirii în campionat, dar pentru noi punctul de plecare este chiar meciul direct, în confruntarea directa ne evaluam. Vor încerca probabil sa acopere bine jumatatea lor de teren si sa atace când au posibilitatea. Nu trebuie sa ne pierdem echilibrul sau concentrarea. Nu e important scorul în primele zece minute, noi trebuie sa presam continuu. Daca se întâmpla ceva nefavorabil la început, va fi rau pentru noi. Ideea ca Unirea are probleme financiare nu ma intereseaza. Liga Campionilor e o competitie importanta, vor juca poate si mai bine ca în tur. Nu cred ca peisajul este asa de dezastruos", a spus Spalletti.

Antrenorul italian a afirmat ca echipa sa va trebuie sa aiba o posesie cât mai buna. "Daca ne pierdem în proteste pe teren, intram în jocul lor. Noi trebuie sa ne gândim doar la jocul nostru", a precizat tehnicianul.

Partida Zenit Sankt Petersburg - Unirea Urziceni, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 19.30. În meciul tur, disputat la Bucuresti, cele doua formatii au terminat la egalitate, scor 0-0.

Mediafax

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu