vineri, 6 august 2010

Rapid a remizat acasa cu Otelul

Rapid si Otelul au terminat la egalitate, scor 0-0, partida din etapa a 3-a disputata intr-o atmosfera extraordinara in Giulesti. Jocul nu a fost unul stralucit in prima repriza, prinzand mai mult ritm in partea secunda cand au aparut si ocaziile. Din pacate, niciuna dintre echipe n-a reusit sa inscrie.
Meciul dintre Rapid si Otelul Galati din Giulesti a fost eclipsat de atmosfera creata de suporterii rapidisti in tribune, acestia facand spectacol la un meci lipsit de stralucire.

Desi partida a fost una cu un ritm bun, cu faze jucate in viteza si multe actiuni legate de atac, la cele doua porti a fost destul de liniste. Ezequias, Mihai Roman si Bozovic au reprezentat principalele pericole ale rapidistilor, insa Grahovac n-a avut mari emotii intre buturile Otelului. De cealalta parte, doar Pena a avut o faza periculoasa in preajma careului advers, fiind deposedat de Marius Constantin pe contraatac.

Repriza secunda a fost mult mai animata, ambele echipe reusind sa-si creeze ocazii de a marca. Jocul echilibrat a facut ca atat Rapid, cat si Otelul sa lupte pentru posesie si sa caute cu insistenta culoare spre cele doua porti. Mai periculosi parca au fost galatenii, Pena, Salagean si apoi Viglianti trecand pe rand pe langa deschiderea scorului.

Intrat in teren in repriza secunda, Raduta putea decide soarta meciului cu 5 minute inainte de finalul timpului regulamentar, insa atacantul a trimis cu capul peste poarta din pozitie excelenta, o centrare perfecta venita din banda dreapta de la Duarte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu