joi, 5 august 2010

Ticleanu respecta Victoria Branesti: "Este un adversar periculos"

Antrenorul formatiei Universitatea Craiova, Aurel Ticleanu, a declarat, joi, ca Victoria Branesti este un adversar periculos si a precizat ca echipa sa are nevoie de o victorie în acest meci pentru a-si reface moralul dupa primele doua etape ale sezonului.

"Victoria este un adversar surprinzator de dârz, dupa ce am vazut în meciul de la Cluj. Au jucatori agresivi, dispusi la efort. Nu am remarcat individualitati, dar echipa este foarte bine închegata. Sunt o echipa nou-promovata, nu au nimic de pierdut si vor fi foarte motivati la ora meciului cu noi, pentru ca vor avea ocazia sa se faca remarcati. Vor avea tupeu, deci cred ca reprezinta un adversar periculos. Trebuie sa câstigam meciul pentru a intra în rândul echipelor cu victorii în acest campionat si pentru a ne reface moral dupa ce a fost în primele doua jocuri. Totodata, cele trei puncte ne-ar pozitiona în clasament pe un loc mai aproape de jocul pe care l-am aratat pe teren. Va fi o victorie pentru un nou început. Sper ca baietii sa fi trecut peste dezamagirea din ultimele doua etape", a spus tehnicianul.

Ticleanu sustine ca jucatorii sai si-au revenit greu dupa problemele de arbitraj întâmpinate în meciul cu Steaua. "Greseala arbitrului din Ghencea a influentat decisiv rezultatul final al meciului si ei s-au simtit nedreptatiti pentru ca, pâna la acel moment, am fost cel putin egali cu Steaua. În plus, golul lui Mihai Costea ar fi însemnat 2-0 si toata lumea a cazut de acord ca Stelei i-ar fi fost aproape imposibil sa mai revina. Si-au revenit cu greu, dar i-a ajutat mult discutia pe care am avut-o cu totii împreuna cu domnul Mititelu, acesta exprimându-si admiratia si încredrea fata de ei. A fost, apoi, si meciul CFR-ului cu Branestiul, unde ilfovenii au facut un joc bun, agresiv, si, privind jocul, baietii mei s-au motivat pentru ca si-au dat seama ca vor avea un adversar dificil", a adaugat el.

Din lotul echipei Universitatea Craiova pentru partida cu Victoria Branesti nu va face parte bulgarul Emil Gargorov, care are nevoie de o saptamâna de pauza pentru a se reface dupa întinderea suferita în meciul cu Steaua. "Gargorov a fost printre cei mai buni jucatori ai nostri în acest debut de sezon. Din pacate, problemele pe care le-a avut cu CFR Cluj au recidivat în meciul cu Steaua si cel mai probabil nu ne vom putea baza pe el contra Victoriei Branesti. Pe de alta parte, David Lopes si Gângioveanu vor avea sansa sa se apropie de prima echipa si ma bucur ca vom avea o banca de rezerve mai experimentata, pentru ca sa ne amintim cum a aratat aceasta în primele doua etape, cu foarte multi tineri fara meciuri la nivelul primei ligi", a afirmat Aurel Ticleanu.

Echipa Universitatea Craiova întâlneste, vineri, de la ora 21.45, la Buzau, formatia Victoria Branesti, într-o partida contând pentru etapa a III-a a Ligii I.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu