sâmbătă, 7 august 2010

Piturca vrea sa demisioneze

Piturca vrea sa demisioneze
Viitorul lui Victor Piturca la Steaua s-ar putea sfarsi! Antrenorul ros-albastrilor s-a certat violent cu Gigi Becali si a anuntat ca isi da demisia. Piturca nu a facut deplasarea la Brasov pentru meciul de sambata.
Neintelegerile dintre cei doi au aparut dupa meciul cu Universitatea Craiova. Becali a facut o serie de declaratii la adresa fanilor, spre nemultumirea lui Piturca.

Antrenorul ros-albastrilor lamurise situatia cu Becali, insa patronul nu s-a potolit si vineri a urmat o noua cearta, de aceasta data pe un ton mult mai aprins.

Victor Piturca s-a suparat, astfel ca nu a plecat impreuna cu echipa la Brasov, unde Steaua va juca sambata de la ora 21:00.

Contactat pentru a comenta posibila plecare a lui Victor Piturca, Gigi Becali nu a dorit sa vorbeasca despre acest subiect.

Fostul selectioner a preluat Steaua in aceasta vara si i-a pus mai multe conditii lui Becali. Una dintre ele era legata de relatia cu suporterii, Becali neavand voie sa faca vreo declaratie despre ei.

In cele doua meciuri cu Piturca pe banca, Steaua a obtinut doua victorii cu acelasi scor, 2-1, impotriva Universitatii Cluj si Universitatii Craiova.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu