sâmbătă, 7 august 2010

Steaua Actualizat: Sambata, 7 August 2010, 12:52:27 Becali: "E o problema de contract, e posibil sa revina Piti" Finantatorul Stelei nu a dorit

Finantatorul Stelei nu a dorit sa dea prea multe detalii despre posibila plecare a lui Victor Piturca, insa a sustinut ca face toate eforturile pentru a-l convinge sa se razgandeasca.
"Nu va pot spune clar despre ce e vorba si ce va fi! Doar va pot spune ca e posibil sa colaboram din nou impreuna. Trebuie sa mai vorbesc cu el. Piturca este la el acasa, nu pot da detalii. Sunt niste neintelegeri la contract. Mi-am pus toti prietenii sa il convinga sa revina la echipa. Piti nu s-a suparat din cauza declaratiilor, este vorba de ratiuni financiare. Daca o sa tina tot asa... e ceva de neimaginat", a spus Gigi Becali la RTV.

De asemenea, Becali a vorbit si despre modul in care au perceput jucatorii plecarea antrenorului. "Piturca le-a spus jucatorilor ca e posibil ca duminica sa fie cu ei la antrenament, daca punem lucrurile la punct. Daca fac un joc frumos, e posibil ca jucatorii sa il convinga pe Piturca sa revina", a adaugat Becali

Gigi Becali a ajuns sambata dimineata la Brasov, in incercarea de a discuta cu jucatorii si cu secunzii lui Victor Piturca. Antrenorul Stelei a ramas in Bucuresti si nu are de gand sa vina la meci.

Cei doi s-au certa violent vineri, dupa ce Piturca i-a cerut lui Becali sa nu mai dea declaratii. Piturca vrea daune de milioane de euro in cazul in care Becali va mai face declaratii, insa patronul nici nu vrea sa auda de asa ceva.

Becali a sosit cu zambetul pe buze la hotelul unde este cazata Steaua, s-a pozat cu mai multe persoane, iar apoi i-a asteptat pe jucatori.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu