luni, 2 august 2010

CFR s-a impus acasa cu Victoria Branesti

CFR Cluj a castigat cu 2-0 pe teren propriu meciul din etapa secunda cu nou-promovata Victoria Branesti. Cele doua goluri ale clujenilor au fost marcate in repriza secunda, primul de catre Gabi Muresan iar al doilea de catre Culio, la interval de doar trei minute.
In primul meci in fata propriilor suporteri, CFR Cluj a primit vizita nou-promovatie Victoria Branesti, o partida ce parea destul de facila pentru ardeleni la prima vedere. Realitatea din teren a contrazis insa previziunile, Victoria rezistand excelent in fata campioanei Romaniei.

Meciul a fost dominat in mare parte de echipa din Gruia, Bjelanovic, Culio, Muresan sau Kone, pana cand s-a accidentat si a fost inlocuit cu Traore, presand mai mereu in careul advers, insa poarta lui Cernea a ramas intacta pana la pauza. De cealalta parte, atacurile au fost rare, Branestiul fiind mai mul concentrata sa nu primeasca gol decat sa construiasca.

Doar ocazia lui Dorin Popa, cea mai mare a primei reprize, a dat semnalul ca Victoria Branesti nu a venit la Cluj doar sa faca prezenta si sa bage autobaza in poarta.

Repriza secunda a dat si mai mult curaj oaseptilor, care au incercat de mai multe ori sa ameninte poarta lui Nuno Claro prin Popa, Oprea si Simion. Insa in acest fel oaspetii au neglijat defensiva, care a cedat pana la urma dupa o ora de joc, Gabi Muresan invingandu-l pe Cernea cu un voleu in forta.

La doar trei minute distanta scorul in favoarea gazdelor a fost majorat in urma unei faze frumoase. Muresan a tras violent in blocaj, mingea a sarit la 25 de metri la Dani, care a sutat cu sete pe poarta. Culio a deviat involuntar mingea, care l-a pacalit astfel pe Cernea si a intrat in plasa.

Dupa ce a intrat in minutul 36 in locul accidentatului Kone, Lacina Traore n-a terminat meciul in teren fiind inlocuit de Mandorlini cu Alcantara in minutul 81, fiind pedepsit pentru lipsa de determinare in joc si mai ales la finalizare. Atacantul s-a aratat foarte deranjat de decizia antrenorului si a parlamentat indelung in dreptul bancii de rezerve, fiind trimis pe urma la vestiare.

Imediat dupa acest moment jenant pentru Traore s-a produs si cea mai mare ocazie a oaspetilor. Sorin Ispir a tras fenomenal de la 30 de metri lateral dreapta, insa Nuno Claro a fost pe faza si a parat cu destule emotii de la vinclu.

Onlinesport: Irina Maxim

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu