vineri, 6 august 2010

MM has left the building. Urmeaza jucatorii

Mihai Stoica a anuntat astazi ca pleaca de la Unirea Urziceni. Clubul nu mai are nici un viitor, fiind eliminat din Liga Campionilor si fara perspective de a-si mai finanta activitatea. Patronul Bucsaru are datorii de 3 milioane de euro la Becali, iar Becali are datorii de 3 milioane de euro la Fisc.
MM a discutat cu jucatorii si le-a transmis ca va pleca dupa partida cu FCM Targu Mures. Neplatiti de trei luni, jucatorii i-au transmis lui MM ca vor pleca si ei, urmand sa isi depuna memorii pentru a ramane liberi.

"Este adevarat ca MM Stoica vrea sa plece, insa speram sa il facem sa se razgandeasca. Va purta luni o discutie decisiva cu patronul echipei", a afirmat Narcis Raducan, directorul sportiv al ialomitenilor.

Plecarea lui MM Stoica ar putea produce un adevarat exil la Urziceni . "MM era cea mai importanta persoana din club si plecarea lui ar putea avea efecte colaterale", a completat Raducan.

Mai multe echipe importante din Liga 1 stau la panda pentru a pune mana pe cei mai importanti jucatori de la Urziceni: Brandan, Arlauskis, Galamaz sau Bilasco sunt perlele ialomitenilor.

Mihai Stoica a ajuns la Unirea Urziceni in 2007, iar in ultimii trei ani a reusit cateva performante notabile. El a castigat titlul cu gruparea ialomiteana, a jucat o finala a Cupei Romaniei, doua Supercupe, a terminat pe locul trei in grupele Ligii Campionilor (8 puncte) si a fost eliminat de Liverpool din Liga Europa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu