marți, 3 august 2010

Nasu' cere masuri drastice impotriva lui Onicas

Nasu' cere masuri drastice impotriva lui Onicas
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal cere CCA sa ia masuri dure impotriva asistentului care a anulat un gol valabil Universitatii Craiova in Ghencea.
"Onicas a gresit, plateste. Craiova acum, de exemplu, pentru ca vorbim de un caz concret, pe greseala avuta de Onicas, la 2-0 Craiova era greu de învins. Probabil suporterii stelisti deja începusera sa fluiere pe unul sau pe altul. A cîstigat Steaua 3 puncte, a pierdut Craiova 3 puncte, stelistii au cîstigat primele de victorie, oltenii le-au pierdut.

Cu experienta pe care o are Onicas ma surprinde ca nu a interpretat corect, apoi declaratia de dupa meci care chiar m-a socat. Onicas, de-a lungul timpului, nu prea a creat probleme. Nu stiu cîti ani are, dar aceasta greseala îi poate fi fatala", a spus Mircea Sandu la Digi Sport.

Totodata, Sandu a tinut sa ii ia apararea presedintelui CCA, insa i-a transmis ca acesta va suporta consecinte drastice daca Onicas nu va fi pedepsit.

"Eu pot sa asigur pe toata lumea ca arbitrii nu mai gresesc voit, nu mai au acest vino-ncoa. Daca nu-l pedepsesc pe Onicas, îi pedepsesc eu pe cei de la Comisia Centrala de Arbitri. Avram munceste, nu sînt eu ala care sa-l laude, nu ne leaga cine stie ce prietenie. Totul se face cu o tehnologie de ultima generatie, se munceste enorm, greselile pe care le fac arbitri nu depind de Comisia Centrala de Arbitri", a adaugat Sandu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu