duminică, 1 august 2010

Brasovul s-a impus clar cu U Cluj

Pe o ploaie torentiala in fata propriilor suporteri, FC Brasov a dominat copios in prima repriza cu Universitatea Cluj, atacand in continuu in jumatatea adversa, in timp ce clujenii n-au facut altceva decat sa se apere in fata propriului careu.

Hadnagy a dat tonul ofenisvei la Brasov, acesta avand numeroase actiuni de atac periculoase. Insa golul gazdelor a venit de la Robert Ilyes, veteranul brasovenilor marcand in minutul 29, dupa ce a trimis in poarta goala in urma unei iesiri gresite a lui Bosneag la o centrare din faza fixa executata de Chipciu.

Chiar si dupa deschiderea scorului, gazdele au ramas in ofensiva, presand fara probleme in preajma careului advers. Insa la ultima faza a primei reprize, clujenii au reusit egalarea prin golul lui Claudiu Niculescu din lovitura libera.

Inainte de aceasta faza, brasovenii cerusera penalty dupa ce Hadnagy a cazut in careul advers in duel cu Izvoranu, insa Coltescu nu s-a lasat impresionat de cazatura artistica a atacantului gazdelor.

Repriza secunda s-a desfasurat aproximativ sub aceeasi nota de dominare a gazdelor. Brasovul a impus ritmul de joc la mijlocul terenului si a luat iar cu asalt careul advers. Iar in minutul 60 Cristi Ionescu a dus trupa lui Isaila din nou in avantaj, dupa ce centrarea sa de pe stanga a intrat excelent sub transversala fara sa fie atinsa de jucatorii din careu sau de portarul Bosneag.

Dupa alte 10 minute a venit randul lui Alexandru Chipciu sa inscrie al doilea sau gol in Liga 1, acesta marcand cu un sut plasat pe jos, mingea lovind bara din stanga inainte de a intra in plasa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu