duminică, 15 august 2010

Mediasul s-a impus categoric cu Sportul

Gaz Metan Medias a castigat la scor partida de pe teren propriu cu Sportul Studentesc, scor 3-0. Golurile gazarilor au fost marcate de Zarko Markovic in startul meciului, si Alex Muntean si Eric de Oliveira in repriza secunda. Studentii au avut si ei numeroase ocazii clare de gol, dar nu l-au putut invinge pe Plesca aflat intr-o forma excelenta.

Pe o caldura la limita suportabilitatii, Gaz Metan Medias a primit pe stadionul municipal din Sibiu vizita celor de la Sportul Studentesc, echipa care a realizat in primele trei etape ale acestei editii de campionat tot atatea remize.

Gazarii au inceput prudent meciul, acordand posesia mai mult oaspetilor. Insa la prima faza mai periculoasa in jumatatea adversa, gazdele au produs si deschiderea scorului, dupa o lovitura libera executata de Eric de Oliveira de pe stanga, reluata cu capul in plasa de Zarko Markovic.

Cu trecerea timpului, trupa lui Cristi Pustai a pus stapanire pe joc, aparand tot mai periculos in jumatatea adversa. Dar mingea a trecut cu greu de fundasii Sportului, care au blocat cu succes actiunile de atac ale Mediasului.

Studentii puteau restabili egalitatea in minutul 28. Ciupe a urcat frumos pe dreapta, a pasat perfect in gura portii la Tibi Balan, al carui sut din intoarcere a fost parat miraculos de Plesca. Acelasi Plesca a iesit inca o data in evidenta cu o parada incredibila, putin dupa startul reprizei secunde, cand a intervenit cu un reflex de exceptie la un sut al lui Curelea din centrul careului.

Dupa alte cateva minute, Tibi Balan a avut golul egalizator in varful ghetei, in urma unei lovituri libere din pozitie centrala, insa acelasi Plesca si-a salvat echipa, scotand de la vinclu sutul atacantului.

Insa, la fel ca in prima repriza, la prima iesire pe ofensiva a gazdelor, scorul a suferit modificari. Un contraatac fulgerator al gazarilor a fost initiat de Eric din centrul terenului, de aici mingea a ajuns in stanga la Parvulescu, acesta a centrat in careu pentru Eric, insa mingea l-a depasit pe golgheterul campionatului si a ajuns in dreapta careului, de unde Munteanu a tras cu sete, din alergare, sub transversala.

In minutul 67 s-a facut 3-0 pentru Gaz Metan Medias, dupa ce Eric de Oliveira a executat fara cusur o lovitura libera din lateral dreapta si l-a invins pentru a treia oara pe Viciu, consolidandu-si astfel pozitia de cel mai bun marcator al startului de sezon.

Minutul 85 putea aduce golul de onoare al oaspetilor, dupa o faza scurta de atac a studentilor. Ferfelea a fost lansat perfect in adancime, a preluat elegant si a obtinut prim-planul, insa sutul sau a lovit bara din stanga portii lui Plesca si a iesit in aut.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu