sâmbătă, 7 august 2010

O conjunctura favorabila la Steaua

Vineri au avut loc trei evenimente care ar putea avea deja legatura unul cu altul sau, daca nu sunt legate, ar putea deschide oportunitati neasteptate.

MM si Levy au plecat brusc de la Urziceni, iar Piturca a anuntat ca vrea sa paraseasca Ghencea chipurile de la divergente de opinii legate de fani si jucatori cu Gigi Becali.

Este posibil ca Piturca sa fi aflat ceva despre o revenire a lui Mihai Stoica in Ghencea si stie ca fostul manager il va aduce pe Levy, proaspat demisionat de la Urziceni. Israelianul vrea mai putini bani si nu prea are pretentii, se impaca foarte bine cu statutul de angajat, fiind un om muncitor si fara ifose de mare vedeta. Stiind ca i se pregateste ceva, Piti a aruncat, ca o caracatita, cerneala in ochi, scotand in fata probleme de principiu pe care nu le crede nimeni si acum asteapta sa vada ce se intampla, ascuns intre niste bolovani pe fundul marii.

Pe de alta parte, daca problemele lui Piturca la Steaua nu au legatura cu MM si Levy, atunci ar putea sa fie o oportunitate cazuta la rascruce de drumuri in avantajul lui Becali. Satul de ifosele si pretentiile lui Piturca, care se crede cel putin Capello, Becali il poate deschide discutii cu MM, aducand in acelasi timp si un antrenor bun in Ghencea, liber de contract.

MM si Levy au adus milioane de euro din Liga Campionilor in contul Urzicenului si al lui Bucsaru, cel mai tepar patron din fotbalul romanesc: a incasat milioane din fotbal, a facut o afacare si profit pe seama Urziceniului si acum trage oblonul cand nimeni nu se astepta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu