luni, 2 august 2010

Mega-scandal la Cluj: Traore la cutite cu Mandorlini

Lacina Traore si Andrea Mandorlini au avut un conflict violent in timpul meciului pe care CFR Cluj l-a disputat impotriva celor de la Victoria Branesti.
Zilele lui Lacina Traore la CFR Cluj sunt numarate. Atacantul cu origini ivoriene s-a certat ca la usa cortului cu Andrea Mandorlini, chiar in timpul meciului cu Victoria Branesti.

Tinut rezerva, Lacina Traore a fost trimis pe teren in minutul 36, din cauza unei accidentari a lui Yssouf Kone. Traore nu a dat un randament foarte bun, iar Mandorlini si-a pierdut incet dar sigur rabdarea.

Italianul l-a certat mai intai pe Traore, pentru ca apoi, in minutul 81, sa il inlocuiasca pe atacant cu Hugo Alcantara. Schimbarea l-a luat prin surprindere pe Traore, care a plecat cu capul in pamant, injurand, spre banca de rezerve.

Traore nu i-a aruncat nici o privire lui Mandorlini, s-a indreptat catre banca, insa apoi s-a intors sa isi faca dreptate. Ivorianul a gesticulat nervos in directia lui Mandorlini, iar colegii de pe banca au intervenit pentru ca intreg scandalul sa nu degenereze.

Mandorlini a privit impasibil si l-a trimis pe Traore la vestiare. Ivorianul a plecat, insa a lasat sa se inteleaga ca pleaca definitiv.

Onlinesport

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu