luni, 16 august 2010

Otelul s-a impus acasa cu FCM Targu Mures

Otelul Galati a castigat partida de pe teren propriu cu FCM Tg. Mures, invingand cu 1-0, dupa un meci dominat de otelari in totalitate. Singurul gol al meciului a fost marcat de Liviu Antal din penalty, in repriza secunda.

Singura echipa fara gol primit in aceasta editie de campionat, Otelul Galati, a primit vizita nou-promovatei FCM Tg. Mures, echipa care a acumulat patru puncte in cele trei etape scurse pana la startul meciului.

Partida a fost controlata in mare parte, asa cum era de asteptat, de echipa gazda. Otelul a condus ostilitatile atat in zona mediana, cat si la centrul terenului, avand numeroase ocazii de a marca in prima repriza.

Marius Pena putea deschide scorul in minutul 9, insa sutul sau in diagonala, singur in careu, a trecut pe langa poarta. Tot Pena putea inscrie in minutul 13, dupa o centrare de pe dreapta de la Rapa si o lovitura de cap dintre doi adversari, mingea trecand la mica distanta de poarta.

Sirul ocaziilor galatene a fost completat de Razvan Ochirosii, care in minutul 22 a fost gasit excelent fara marcaj in careul advers, a preluat elegant si a tras spre coltul lung, insa portarul ardelenilor, Danalache, a deviat suficient cat mingea sa nu prinda cadrul portii. Tot pe langa poarta s-a dus si executia fenomenala a lui Giurgiu, doua minute mai tarziu.

Repriza secunda a debutat mai domol decat prima, cu putine realizari in ofensiva. Insa a venit minutul 63, cand Sarghi a produs cea mai mare ocazie de gol a meciului, dupa ce a deviat subtil o centrare de pe dreapta, mingea intalnind bara.

La cateva minute distanta arbitrul Istrate a acordat penalty pentru Otelul, dupa ce Rapa a fost faultat de Roman in careu, jucatorul muresenilor fiind eliminat in aceasta faza. Liviu Antal a executat cu siguranta de la 11 metri si a adus deschiderea de scor cautata si meritata de otelari.

Aceasta a fost, de fapt singura faza importanta a meciului pana la finalul acestuia, din momentul deschiderii scorului, jocul capatand o nota anosta, fara realizari la cele doua porti si cu un joc mai mult de asteptare a fluierului de final.

In urma acestui rezultat Otelul urca pe locul 3 al clasamentului, in timp ce FCM Tg. Mures este pe pozitia 11.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu