duminică, 15 august 2010

Scandal la Vaslui: Porumboiu a rabufnit

Scandal la Vaslui: Porumboiu a rabufnit
Primul succes din acest sezon nu l-a multumit pe Adrian Porumboiu. Vasluienii au avut o prestatie penibila, reusind performanta sa isi creeze doar doua ocazii de gol in cele 90 de minute. Finantatorul vasluienilor se simte pacalit in urma investitiilor de sute de mii de euro pe care le-a facut in aceasta vara si a rabufnit.

Zilele lui Lopez Caro la Vaslui sunt numarate. Adrian Porumboiu are deja pregatita o varianta pentru inlocuirea spaniolului - Victor Piturca - insa clauza de reziliere pe care acesta o are ingreuneaza lucrurile.

Chiar daca FC Vaslui a castigat meciul, Porumboiu nu si-a mai putut stapani nervii dupa ce a vazut modul haotic in care moldovenii au evoluat.

"Am dat atatia bani ca sa vad jucatori care nu stiu nici macar lucruri elementare ale fotbalului?!", s-a plans finantatorul moldovenilor apropiatilor sai, dupa care a trecut la atac.

"Caro trateaza cu superficialitate pregatirea meciurilor. A crezut ca vine intr-un fotbal obscur, probabil isi imagina ca avem un fotbal de nimic", a tunat Porumboiu.

Viziunea pe care Lopez Caro o are asupra fotbalului este total diferita de cea a finantatorului vasluienilor, lucru confirmat chiar de Porumboiu. "Eu nu vad asa echipa de start! Dar ce sa fac, nu pot sa ii dau telefon pe banca sa ii spun pe cine sa bage", a completat Porumboiu.

Patronul moldovenilor este nemultumit ca Daniel Pancu nu primeste mai multe sanse din partea spaniolului. Caro nu l-a vrut pe Pancu la echipa si prefera sa il tina pe banca de rezerve, deoarece nu a fost adus de el.

In orice caz, situatia lui Lopez Caro la Vaslui nu este deloc clara. Adrian Porumboiu e gata sa plateasca chiar si 1 milion de euro pentru a-l da afara pe spaniol, in cazul in care echipa nu obtine cel putin 6 puncte din urmatoarele trei meciuri, cu Steaua, Unirea Urziceni si Otelul Galati.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu