sâmbătă, 14 august 2010

FC Vaslui tremura pentru prima victorie din acest sezon

FC Vaslui a obtinut prima victorie din acest sezon, scor 2-1, impotriva lui FC Brasov, la capatul unuia dintre cele mai slabe meciuri vazute in ultimii ani pe un stadion din Romania. Vasluienii nu au jucat nimic, insa au castigat datorita a doua goluri similare, venite in urma unor faze fixe.

Fara victorie in primele trei etape, Lopez Caro a facut din nou mai multe mutari in echipa de start. Adailton si Annang, ajunsi doar de cateva zile la echipa, au fost titularizati, ultimul pe un post cu care nu este obisnuit, mijlocas stanga.

Fara un varf veritabil in echipa de start si cu trei jucatori de profil defensiv in linia de mijloc, vasluienii nu puteau avea decat o prestatie penibila.

Minca a privit linistit debutul meciului, in care vasluienii au facut mai multe greseli tehnice de cascadorii rasului.

Total neasteptat, Papp a deschis scorul in minutul 20, cu o lovitura de cap, insa bucuria gazdelor a fost de scurta durata.

La doar trei minute distanta, Cristi Ionescu a egalat dintr-o lovitura libera de la 25 de metri, la care zidul l-a tradat pe Dusan Kuciak.

Vasluienii nu si-au revenit nici dupa primirea golului, iar la pauza s-a intrat la egalitate, scor 1-1.

In criza de timp, Lopez Caro i-a aruncat in lupta in repriza a doua pe Campano si Christian Pouga, iar jocul vasluienilor s-a schimbat dupa intrarea atacantului venit de la Sevilla.

Masivul varf a profitat din plin de calitatile pe care le poseda si a adus Vasluiul in avantaj in minutul 66, dupa o lovitura de cap din sase metri.

A fost golul primei victorii pentru FC Vaslui, echipa care a avut un final linistit de meci, desi brasovenii au mutat in ofensiva in incercarea obtinerii unui punct.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu