duminică, 8 august 2010

Mediasul s-a impus la Ploiesti

Astra Ploiesti a pierdut partida de pe teren propriu cu Gaz Metan Medias, gazarii impunandu-se cu 2-0, ambele goluri fiind marcate de Eric de Oliveira. Primul gol a fost marcat din penalty in prima repriza, a doua reusita venind in minutele de final.

Astra a inceput in forta meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan, Claudiu Tudor avand prima mare ocazie de gol chiar in minutul 3, cand sutul sau, singur cu Plesca, a trecut milimetric pe langa poarta. Gazdele au presat in continuare in primul sfert de ora, pana cand gazarii au reusit sa echilibreze jocul.

Eric a tras primele semnale de alarma cu suturi de la distanta, pentru ca tot el sa patrunda periculos in careu in minutul 17, cand a fost faultat de Ebede. Tot el a executat si penalty-ul ce a urmat, deschizand scorul pentru Medias.

Dinu putea restabili egalitatea in doua ocazii,insa de fiecare data Razvan Plesca a fost pe faza si a respins suturile adversarului. Pana la pauza, Sandu pentru gazde si Trtovac pentru oaspeti, puteau sa mai inscrie, insa primul a tras putin pe langa vinclu,iar al doilea la mica distanta peste poarta.

Putin dupa startul reprizei secunde, Gazul putea sa se desprinda pe tabela, insa Munteanu a sutat incredibil de slab, direct la Ebede, dupa o faza superba creata de Eric de Oliveira. La faza urmatoare au avut loc cele mai mari ocazii de gol ale gazdelor, o actiune de atac incheindu-se cu doua bare ale ploiestenilor, mingea fiind apoi respinsa de pe linia portii.

Minutul 84 a adus a doua reusita a mediesenilor si a doua a lui Eric, acesta marcand dupa o faza excelenta in care a fost lansat perfect de Hoban si a driblat si portarul.

Pana la final ambele echipe si-au creat ocazii de a marca, insa de putine ori mingea a prins cadrul portii, si atunci a fost respinsa de cei doi portari. In rest, actiunile de atac s-au finalizat cu suturi care au ocolit buturile celor doua echipe, partida terminandu-se cu victoria gazarilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu