sâmbătă, 7 august 2010

Steaua, egalata in prelungiri la Brasov

Steaua, egalata in prelungiri la Brasov
FC Brasov a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu cu Steaua, reusind sa egaleze in prelungiri, dupa ce Banel Nicolita deschisese scorul in minutul 62. Pentru Brasov a marcat Robert Ilyes din penalty, dupa ce portarul Stelei a fost eliminat, Razvan Stanca producand penalty-ul.

In plin scandal la nivelul conducerii, intre patron si antrenor, Steaua s-a prezentat la Brasov intr-o stare de confuzie accentuata si fara Victor Piturca pe banca, acesta certandu-se cu Gigi Becali si decizand sa ramana la Bucuresti.

Doar cu Eugen Neagoe pe banca, jucatorii Stelei nu au inceput meciul inainte de a-si aplauda suporterii, aflati in numar mare in tribunele stadionului de sub Tampa. Brasovenii au iesit de la vestiare cu un banner imens pe care scria "Multumim Dani Coman, portarul despartindu-se recent de echipa de sub Tampa.

Cat priveste jocul celor doua echipe, acesta a fost unul inchis, fara ocazii de gol sau faze la cele doua porti, ambele echipe multumindu-se cu o perioada prelungita de tatonare. Abia in minutul 19 a venit prima mare ocazie de gol, fostul stelist Vali Badea trimitand peste poarta din marginea careului dupa un contraatac rapid.

Replica Stelei a venit in minutul 24, in urma unei lovituri libere de la peste 30 de metri, pe care Bogdan stancu a executat-o in forta. Insa Minca a respins excelent de la radacina barei si a pastrat scorul intact. Pana la pauza, jocul s-a mai linistit, ambele formatii inchizand bine culoarele spre propriile porti.

La aproape zece minute de la reluare, dupa un joc de posesie prelungita, Steaua a amenintat iar poarta Brasovului, Bogdan Stancu sutand foarte aproape de bara din dreapta cu o executie surprinzatoare de la aproximativ 30 de metri.

A urmat apoi o perioada de acalmie, pentru ca jocul sa se reaprinda dupa minutul 60. Nicolita si Tanase au creat doua actiuni periculoase ale Stelei, dar incheiate fara sut la poarta, pentru ca in minutul 65 Cristescu sa produca cea mai mare ocazie a Brasovului, voleul sau din afara careului trecand la o palma de poarta.

Dupa doar doua minute Steaua a trecut la conducere pe tabela. Stancu a tras puternic din lovitura libera, Minca a respins in bara din dreapta, de acolo mingea a ajuns la Nicolita, care a pus toata forta in sut si a tras din lateral in transversala, de unde balonul a cazut in poarta.

De cum au reluat jocul de la mijlocul terenlui, brasovenii au produs o alta ocazie de a inscrie, acelasi Cristescu semanand panica in careul Stelei. Insa sutul sau din intoarcere a fost deviat suficient cat sa-si piarda forta si sa fie retinut cu usurinta de Stanca.

Minutele ce au urmat au adus o presiune a gazdelor in cautarea golului egalizator. Rusu a fost foarte aproape sa trimita mingea in plasa in minutul 82, cand Stanca a respins inainte o lovitura puternica de cap a gazdelor. Minutul 89 a reprezentat sansa brasovenilor de a egala. Stanca l-a faultat pe Hadnagy in careu, fiind eliminat, iar Cristi Balaj a acordat penalty pentru gazde. Tatarusanu a intrat intre buturile ros-albastrlor, doar pentru a incasa golul lui Robert Ilyes de la punctul cu var.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu